Vi sjekker og tester dine nettsider

Vi opplever at stadig flere bedrifter glemmer eller overser viktigheten av velfungerende og oppdaterte nettsider etter nettsiden er laget og ute på nettet.
Mange har lenker som ikke virker lenger, dårlige eller feil bilder, feilvisning av eksterne sider som finn.no, utdatert server, trege sider og manglende oppdatering av selve nettsideplattformen.
Joomla, WordPress  og andre cms nettsideplattformen endres kontinuerlig og kan som oftest oppdateres direkte i admin for løsningen.
For kunder som ikke ønsker og gjøre dette selv, tilbyr vi service/oppdateringsavtale.

Sikkerhet er det også mange som «synder» med, bruk av Https/ssl, ReCaptcha og systemoppdatering øker sikkerheten betraktelig.

Fokus på mobilvennlighet blitt mye bedre og stadig flere bedrifter har nå helt eller delvis mobilvennlige sider.
Mer info om mobilvennligsider og testverktøy finner du lenger ned på siden,

Vi tar service og sjekk på stort sett alle nettsideløsninger og nettbutikkløsninger
For sjekk i backend trenger vi tilgang til admin for nettsidene og vanligvis også ftp.

Be om full sjekk!

Synlighet i Google

Google har introdusert en ny mobilvennlig algorytme som vil avgjøre om din rangering i søkemotoren vil gi deg bedre søkeresultater eller ikke kontra dine «konkurrenter». Dette vil naturligvis være en stor fordel for de som har mobiltilpasset innhold på hjemmesidene sine, og naturligvis en ulempe for de som enda ikke har tatt steget inn i mobilt-verden med sine hjemmesider. Uansett hvor innholdsrikt, spennende, unikt og bra ditt innhold er, vil du slå negativt ut med tanke på SEO (Søkemotoroptimalisering) og da få dårlige plassering i Google. Du blir rett og slett straffet for å ikke optimalisere dine hjemmesider for mobile enheter

Test dine hjemmesider
Hvis du vil sjekke om dine websider er mobilvennlige og gir positive utslag på Googles nye søkemotor-algorytmer, anbefaler vi verktøyene du finner i linkene

Test Google mobilvennlig

Hvis den får ikke-mobilvennlig i røde bokstaver, da bør du uten tvil få dine websider mobiltilpasset snarest eller risikere å miste verdifull trafikk fra Google.

Google kan ofte godkjenne din mobil-vennlighet, men det garanterer ikke at websidene er representative og har fin og god visning . Bruk Quictools for å teste dine websider i forskjellige oppløsninger og media typer.

Test Quicktools